۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۹, چهارشنبه

و پس از یک سال انتظار

انتشار مقاله علمی در ژورنال های معتبر پروسه ای طولانی و خسته کننده است. بالاخره پس از یک سال تلاش اولین مقاله دارای نمایه ISI را در یکی از بهترین مجلات صنایع غذایی به چاپ رساندم. این مقاله در مورد یکی از مهمترین خواص فیلمهای نشاسته ای است تحت عنوان دوخت پذیری حرارتی. ایده های استاد راهنمایم, پروفسور کریم, همیشه ستودنی است. و جالب تر از اینکه هرگز حاضر نیست در مقالات دانشجویانش اسمش نفر اول باشد. به قول خودش زحمت برای دانشجو و نتیجه هم برای او.
مقاله مورد نظر را از آدرس زیر می توانید دریافت کنید.sciencedirect 







۴ نظر:

  1. يه دوست خيلي قديمي۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۲۲:۱۲

    به به آقاي نافچي ! تبريك مي گم ! ولي جواب سئوالمو ندادين ! به گذشته هم فكر مي كنيد؟ اين سئوال رواز خانمتون هم بپرسيد لطفا . به كسانيكه بهشون بدي كردين ! يا اصلا به روي خودتون نميارين ؟

    پاسخحذف
  2. مریم بیک محمدی۱ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۷:۱۹

    سلام استاد خوبم!خیلی زیاد از شنیدن خبر انتشار مقاله تون شاد شدم. به اینکه زمانی دانشجو تون بودم افتخار میکنم.خاطره کلاس های مهندسی در کنار استاد خوبی مثل شما تا همیشه بامنه .
    به امید دیدار

    پاسخحذف
  3. يه دوست خيلي قديمي۳ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۳:۵۲

    آقاي محمدي نافچي .كجايي كاكو ! بيا جواب منو بده !

    پاسخحذف
  4. تبریک میگویم داداش خیلی خوشحال شدم فقط آدرس ایمیل را برام بفرست ارادتمندت فرزین شاپوران farzin_shapouran@yahoo.com

    پاسخحذف