انتشار مقاله علمی در ژورنال های معتبر پروسه ای طولانی و خسته کننده است. بالاخره پس از یک سال تلاش اولین مقاله دارای نمایه ISI را در یکی از بهترین مجلات صنایع غذایی به چاپ رساندم. این مقاله در مورد یکی از مهمترین خواص فیلمهای نشاسته ای است تحت عنوان دوخت پذیری حرارتی. ایده های استاد راهنمایم, پروفسور کریم, همیشه ستودنی است. و جالب تر از اینکه هرگز حاضر نیست در مقالات دانشجویانش اسمش نفر اول باشد. به قول خودش زحمت برای دانشجو و نتیجه هم برای او.
مقاله مورد نظر را از آدرس زیر می توانید دریافت کنید.sciencedirect
مقاله مورد نظر را از آدرس زیر می توانید دریافت کنید.sciencedirect
به به آقاي نافچي ! تبريك مي گم ! ولي جواب سئوالمو ندادين ! به گذشته هم فكر مي كنيد؟ اين سئوال رواز خانمتون هم بپرسيد لطفا . به كسانيكه بهشون بدي كردين ! يا اصلا به روي خودتون نميارين ؟
پاسخحذفسلام استاد خوبم!خیلی زیاد از شنیدن خبر انتشار مقاله تون شاد شدم. به اینکه زمانی دانشجو تون بودم افتخار میکنم.خاطره کلاس های مهندسی در کنار استاد خوبی مثل شما تا همیشه بامنه .
پاسخحذفبه امید دیدار
آقاي محمدي نافچي .كجايي كاكو ! بيا جواب منو بده !
پاسخحذفتبریک میگویم داداش خیلی خوشحال شدم فقط آدرس ایمیل را برام بفرست ارادتمندت فرزین شاپوران farzin_shapouran@yahoo.com
پاسخحذف